Mentenanta si service

Instalare si analiza pre-vânzare

Cu peste 20 ani de experienta in domeniu, specialistii nostri garantează rapiditate și profesionalism maxim în fazele de evaluare și proiectare.

Serviciul nostru de pre-vânzare și instalare este capabil să stabilească și să personalizeze soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.


Experienta dobandita de-a lungul anilor de personalul nostru permite realizarea de solutii personalizate, satisfacand chiar si cele mai exigente solicitari datorita echipei de experti. 


Departamentul nostru tehnic te va insoti in fiecare faza: de la analiza si realizarea proiectului, la verificarea cerintelor tehnice, la intocmirea propunerii comerciale pana la montarea si punerea in functiune a produsului.


Mentenanta preventiva si service

Întreținerea preventivă vă ajută să mențineți echipamentele in parametrii optimi de functionare eficientă, reducând costurile de funcționare și evitand reparațiile neprevazute. 

Înlocuirea pieselor de uzură (cum ar fi acumulatori, ventilatoare sau condensatoare) evită intreruperi de tensiune neprevazute, scade costurile de reparatii și crește durata de viață a echipamentelor.

Din acest motiv ar fi indicat să se incheie un contract de întreținere preventiva, uzuala, cu una sau doua vizite anuale de verificare, care să fie realizată de tehnicieni nostri, specializati, capabili să intervină pe toate echipamentele de pe piață. 

Echipa noastra va construi împreună cu dumneavoastră planul de întreținere ținând cont de nevoile dumneavoastră. Programul este complet personalizabil și poate include următoarele servicii din care să alegeți: